פטריית פורטבלו על חיטה אדומה
ל'אנטריקוט מרעננת את התפריט עם מנה חדשה של פטריית פוטרבלו גדולה ובשרנית, צלויה היטב על מצע של חיטה אדומה. הגרסה של ל'אנטריקוט ל"פטריות אחרי הגשם".
פטה כבד בליווי ריבת תפוחים ושאלוט לצד לחם בירה שחורה
מנת פתיחה נוספת, קלאסית וטעימה.
צלעות טלה בגריל על מצע ניוקי תפוחי אדמה מושחמים בשמן זית עם עגבניות שרי, שום ועשבי תיבול
עיקרית משובחת במיוחד, בשר טלה עם ארומה מיוחדת וניוקי נימוחים ורכים.
מסעדת ל'אנטריקוט, רחוב אחד העם 28 פינת נחלת בנימין, תל אביב