זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 6 בטטות גדולות
- 2 כפות שמן
- 1/2 כוס רוטב מייפל
- 150 גרם אגוזי פקאן מסוכרים
- מלח ופלפל שחור גרוס
אופן הכנת בטטות צלויות עם אגוזי פקאן ברוטב מייפל:
1. שוטפים היטב את הבטטות - בקליפתן - ופורסים אותן לעיגולים בעובי 3 ס"מ.
2. מסדרים את הבטטות בתבנית חסינת אש / פיירקס בצורת מניפה, יוצקים מעל את השמן, מתבלים במלח ופלפל שחור ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 30 דקות.
3. מוציאים מהתנור, יוצקים את רוטב המייפל על הבטטות ומפזרים את הפקאן על הכל. מחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות.