זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 2 נתחי חזה עוף בינוניים, חתוכים לרצועות דקות בעובי 0.5 ס"מ
- 1 גמבה, חתוכה לפרוסות דקות
- 2 שיני שום, כתושות
- 1/4 כוס כוסברה קצוצה
- 2 כפות שמן זית
- 1 לימון / ליים, סחוט היטב
- 1/2 כפית כמון
- 1/4 כפית פפריקה
- מלח ופלפל שחור
אופן הכנת חזה עוף בתנור עם פלפלים וכוסברה:
1. מחממים את התנור ל-230 מעלות.
2. בקערה גדולה, מערבבים יחד את השום, הכוסברה, שמן הזית, מיץ הליים / הלימון, הכמון והפפריקה. מוסיפים את רצועות העוף והגמבה, מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם ומערבבים היטב.
3. יוצקים את כל תכולת הקערה לתבנית אפייה גדולה בשכבה אחת, ואופים במשך 15-20 דקות, עד שהעוף מבושל לגמרי והפלפלים חרוכים קלות.
מגישים חם לצד אורז לבן או בטורטייה עם סלט ירקות.