כדי שהפאי (הפשטידה, המאפה, העוגה או הקינוח העגול) יתחלק לפרוסות שוות, מספרן חייב להיות זוגי - מתמטיקה פשוטה.
לכן, ראשית כל, נחתוך את הפאי באמצע. לאחר מכן, נחלק כל חצי לשלוש או ארבע משולשים ו-walla! הפאי חתוך באופן מדויק, וכל מה שנותר זה להעביר אותו באופן בטוח, מומלץ בעזרת סכין-עוגה מתאימה, לצלחת אישית ולהגיש בחיוך רחב.
והנה 3 מתכונים למאפים עגולים ששווה להתאמן עליהם:
פאי בצק עלים במילוי גבינות וירקות
מנת אירוח יפהפייה שאתם חייבים להכין לפחות פעם אחת. ההשקעה מתמקדת רק בגלגולי הירקות, והטכניקה הופכת לפשוטה במיוחד ברגע שקולטים אותה (מהר מאוד).
קיש פטריות וכרישה בסגנון צרפתי
מלבד קרואסונים משובחים, מציע המטבח הצרפתי קישים איכותיים לא פחות שכיף להתפנק איתם בחורף: מתכון לקיש פטריות כרישה וגבינות נפלא וטעים על בסיס אפוי.
עוגת גבינה עשירה בציפוי אוכמניות - פרווה
אל תגלו לאף אחד, אבל עוגת הגבינה הזו פרווה לגמרי - ונותנת פייט ראוי לאחיותיה החלביות. קינוח מקטגוריית "מתוק וממש לא מושחת" בטעם עשיר ובלתי מתפשר.