כיכר השבת
ראש השנה

מיוחד: אוסובוקו עגל חגיגי של מורן פינטו

אוסובוקו הוא תבשיל בשר עגל איטלקי עם ירקות ברוטב משובח שנהנים יחד מבישול איכותי של שעתיים וחצי על האש (מתכונים לשבת, אוכל)

|
8
| כיכר השבת |
תבשיל אוסובוקו עגל (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 2 ק"ג בשר אוסובוקו, פרוס לנתחים
  • 4 גזרים כתומים, חתוכים גס
  • 4 גזרים סגולים, חתוכים גס
  • 2 בצלים גדולים, חתוכים גס
  • 6 כפות שמן
  • קמח לקימוח הבשר
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס
  • 4 עלי דפנה
  • מעט פלפל אנגלי
  • 1 כוס יין לבן
  • 2 כוסות מים

אופן הכנת אוסובוקו עגל:

1. בסיר רחב, מחממים שמן, מוסיפים את נתחי הבשר ומטגנים אותם מכל צד עד להזהבה קלה.

2. מוסיפים את הירקות, מתבלים ויוצקים את היין על הכל. נותנים לאלכוהול להתאדות במשך 3-4 דקות.

3. יוצקים את המים לסיר, מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך שעתיים וחצי.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

8 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יאיר
5
אכן יש גזר במגוון צבעים ארוז יחד, לא ראיתם היכנסו לשופרסל דיל ותתפעלו.
יעקב א.
4
לא שמענו ולא ראינו....
איצקו
אולי טעות? לדעתי בצל סגול התכוון המשורר (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שלמה
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות