זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 כוס קינואה מבושלת
- 2 בטטות, מבושלות ומעוכות לפירה
- 3 ביצים
- קמצוץ קינמון
- 3 כפות קמח
- מלח ופלפל שחור
- שמן לטיגון חצי עמוק
אופן הכנת לביבות קינואה ובטטה:
1. מערבבים את כל המרכיבים לעיסה אחידה, ויוצרים קציצות בגודל שווה.
2. במקביל, מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק.
3. מטגנים כל קציצה במשך 2 דקות מכל צד או אופים עד להזהבה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מגישים עם סלט שוק עשיר קצוץ ושמנת.