כיכר השבת
מה אוכלים היום?

לביבות קינואה ובטטה שאפשר לטגן או לאפות

לביבות טעימות שאפשר לטגן או לאפות ופשוט להגיש עם שמנת וסלט שוק עשיר וטרי. לביבות מרכיבים פשוטים וזמינים שמכינים בקלות ואי אפשר לסרב להן (מתכונים, אוכל)

|
2
| כיכר השבת |
לביבות קינואה ובטטה משביעות ובריאות (צילום: shuttersock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס קינואה מבושלת
  • 2 בטטות, מבושלות ומעוכות לפירה
  • 3 ביצים
  • קמצוץ קינמון
  • 3 כפות קמח
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן לטיגון חצי עמוק

אופן הכנת לביבות קינואה ובטטה:

1. מערבבים את כל המרכיבים לעיסה אחידה, ויוצרים קציצות בגודל שווה.

2. במקביל, מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק.

3. מטגנים כל קציצה במשך 2 דקות מכל צד או אופים עד להזהבה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מגישים עם סלט שוק עשיר קצוץ ושמנת.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
נשמע נהדר!!! והכי חשוב בריא במיוחד אחרי כל המאכלים שאכלנו בחגים!!!! המשיכי להגיש מתכוני בריאות עם כמה שפחות: סוכר, מלח, קמחים לבנים ועוד כל מיני מרעין בישין שמזיקים לגופנו!! ישר כח!!! ותודה רבה!!! בברכת חורף בריא (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שולי חן
1
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
איילה
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות