זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 3 דגי פורל שלמים מפולטים - ללא עצם
- 1/2 צרור כוסברה
- 1/2 צרור פטרוזיליה
- 1/2 צרור שמיר
- 1/2 צרור בזיליקום - רק העלים
- 1/2 כוס שמן זית
- מלח גס
- חופן שקדים מולבנים פרוסים
אופן הכנת פורל שלם בציפוי עשבי תיבול ושקדים:
1. קוצצים דק את כל עשבי התיבול, מעבירים לקערה, מערבבים עם שמן הזית ומתבלים במלח.
2. מורחים היטב את הדגים בתערובת עשבי התיבול - מכל הצדדים, מסדרים אותם בתבנית חסינת אש, מזלפים מעל עוד שמן זית ומפזרים את השקדים.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.