זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 4 כפות מחמאה בלו בנד, מומסת
- 1/2 כוס דבש
- 1/4 כוס חרדל צהוב
- 1 כפית אבקת קארי
- 1 כפית מלח
- 900 גרם חזה עוף, ללא עור וללא עצמות
- עירית קצוצה
אופן הכנת עוף בקארי ודבש:
1. בקערה, מערבבים יחד את המחמאה המומסת, הדבש, החרדל, אבקת הקארי והמלח.
2. כל נתח עוף צריך לשקול 140-170 גרם. אם הנתחים גדולים יותר, חותכים לשניים לאורך. מניחים את העוף בתבנית אפייה גדולה כמה שיותר - כך שיתאפשר לשים את העופות בשכבה אחת, ויוצקים מעל את הרוטב.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך שעה.
>> למגוון ענק של מתכונים לראש השנה - סלטים, מנות פתיחה, עיקריות, תוספות, מאפים וקינוחים