זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 6 בצלים סגולים לא גדולים
- 500 גרם בשר טחון
- 1 בצל, מגורד
- 1 ביצה
- 2 כפות פירורי לחם
- 2 כפות שמן
- מלח
- 1 כפית שטוחה בהרט
- לציפוי:
- 1 כוס קמח
- 3 ביצים, טרופות
- 2 כוסות פירורי לחם
- שמן לטיגון
אופן הכנת טבעות בצל במילוי בשר:
1. בקערה גדולה, מערבבים את הבשר, הבצל המגורד, 2 כפות פירורי לחם, הביצה, הבהרט והשמן, ומתבלים במלח לפי הטעם. לשים היטב עד לקבלת עיסה אחידה, מכסים ומניחים בצד.
2. במחבת, מחממים שמן לטיגון חצי עמוק. ליד הכיריים, מסדרים 3 צלחות עם הקמח, הביצים ופירורי הלחם אחת ליד השנייה.
3. פורסים את הבצלים הסגולים לפרוסות בעובי 3 ס"מ, ומפרקים לטבעות. בכל חלל טבעת שנוצר, ממלאים מהבשר הטחון, מצפים את הכל בקמח, טובלים בביצה, בפירורי הלחם ומעבירים לטיגון בשמן החם. מטגנים עד להשחמה יפה משני הצדדים ומוציאים לנייר סופג.
טעים להגיש לצד טחינה מתובלת.