מה אוכלים היום?

מתכון לפשטידת ספגטי ועוף עם עגבניות וציפוי קריספי

ולא, זו ממש לא פשטידת שאריות. מורן פינטו לוקחת את כל מה שטעים על הצלחת, מעבירה לתנור ומוציאה מנה פריכה ומוצלחת שכולם יאהבו ויבקשו עוד (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם ספגטי
  • 400 גרם חזה עוף
  • 6 שיני שום, כתושות
  • 25 עגבניות שרי, חצויות
  • 6 כפות שמן זית
  • צרור בזיליקום - רק העלים, קרועים
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1/2 כוס פירורי לחם זהובים

אופן הכנת פשטידת ספגטי ועוף:

1. מבשלים את הספגטי לפי ההוראות שעל האריזה, פחות דקה אחת - לדרגת עשיית אל דנטה. מוציאים למסננת.

2. חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל ביס, מחממים את שמן הזית בווק או מחבת, ומטגנים את הקוביות עד להזהבה קלה מכל הצדדים. מוציאים לצלחת.

3. מוסיפים מעט שמן לווק / למחבת, ומקפיצים יחד את העגבניות החצויות, השום הכתוש, עלי הבזיליקום הקרועים, עד שהעגבניות מזיעות. מחזירים את חזה העוף ומתבלים במלח ופלפל שחור. מערבבים, ומסירים מהאש.

4. מערבבים את הספגטי המבושל והעגבניות המוקפצות יחד בעזרת 2 כפות גדולות. מעבירים לתבנית פיירקס חסינת אש ומפזרים מעל את פירורי הלחם.

5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 10 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות