כיכר השבת

חוגגים את סוף החופש עם חבית אבטיח מדליקה

ברקע כבר נשמעים קולות של תחילת שנה, לימודים, סוף החופש, חזרה לשגרה - סיבה מצוינת להתחיל לחגוג. אז קבצו את המשפחה ופנקו עם חבית אבטיח מרעננת ומדליקה (מתכונים, אוכל)

|
6
| כיכר השבת |

מה צריך? אבטיח, מקדחה וברז חבית קטן (ניתן להשיג בחנויות לבית וחומרי בניין).

1. מסירים את שני קצותיו של האבטיח - קצה אחד רק "מגלחים", כדי לגרום לאבטיח לעמוד יציב, מהקצה השני חותכים יותר, כך שהחלק האדום יתגלה.

2. בעזרת כף גלידה או כל דרך אחרת שתמצאו נוחה, מרוקנים את האבטיח מתוכנו ומעבירים לקערה.

3. קודחים חור בחלק התחתון של האבטיח, תוקעים את הברז בחור, ומתקינים אותו היטב. דואגים שהברז יהיה סגור, והמיץ לא יישפך חלילה.

4. במעבד מזון, טוחנים את כל "בשר" האבטיח. ניתן להוסיף 1/2 כוס וודקה ו-1/3 כוס סירופ מתוק, עד לקבלת מיץ חלק. מעבירים את המיץ למקרר לחצי שעה, יוצקים את המיץ לחבית, ורצים לקרוא לכולם.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

6 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
שמעתי משף אחד לעשות חור בחלק העליון של האבטיח ולשפוך לשם וודקה כמה שנספג להשאיר במקרר לילה שלם ולמחורת פשוט לחתוך לפלחים ולהגיש
רחלי
1
ים יש בעולם!!!! :)
שירההההההה
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות