זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 300 גרם פילה סלמון טרי
- 1 מנגו טרי, חתוך לקוביות
- 3 כפות לימון סחוט טרי
- 2 כפות רוטב סויה
- 2 כפות מירין
- 6 טיפות שמן שומשום
- 1 כפית שומשום שחור
- 1 כפית שומשום לבן
- שבבי צ'ילי גרוס - לפי רמת החריפות הרצויה
- 15 עלי כוסברה רעננים
אופן הכנת סביצ'ה סלמון ומנגו בנוסח אסיאתי:
מה זה מירין? הוא ליקר אורז יפני שניתן להשיג בכל סופר באזור של המוצרים האסיאתיים.
1. חותכים את הסלמון לקוביות שוות ומניחים בקערה יחד עם קוביות המנגו, הלימון, הסויה, שמן השומשום והמירין, ומערבבים יחד היטב.
2. מפזרים על הכל את שבבי הצ'ילי ושומשום בשני צבעים, ומערבבים בעדינות.
3. סמוך להגשה, מעבירים את הסביצ'ה לכלי הגשה, ומפזרים מעל את עלי הכוסברה.