זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 4 נתחי חזה עוף
- 1 כוס מיונז
- 1 כפית אורגנו מיובש
- 1/2 1 כפיות פפריקה
- 1/2 כפית אבקת צ'ילי / צ'ילי גרוס / פפריקה חריפה
- 1/4 1 כפיות מלח
- 3/4 כפית פלפל שחור טחון טרי
- 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנת חזה עוף פריך עם עשבי תיבול בגריל:
1. מחממים 10 דקות מראש את הגריל / מנגל חשמלי / מנגל פחמים (או שמשתמשים במחבת פסים, ואז אין צורך לחמם הרבה לפני).
2. בקערה בינונית, מערבבים יחד את המיונז, האורגנו, הפפריקה, הצי'לי / הפפריקה החריפה, המלח והפלפל השחור.
3. מצפים כל חזה עוף ברבע מכמות תערובת המיונז והתיבול.
4. מניחים את חזות העוף המצופים על הגריל החם, וצולים במשך 5-6 דקות מכל צד, עד שהם מקבלים גוון שחום יפה ומבושלים היטב.
5. מקשטים בפטרוזיליה ומגישים מיד עם סלט ירקות גדול.