זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 500 פילה סלמון טרי ללא עור ועצמות
- 1 כפית סוכר
- 1/2 כפית מלח
- 1 פלפל צ'ילי אדום חריף קטן, קצוץ דק
- 1/4 כוס מיץ לימון טרי
- קמצוץ פלפל שחור טחון טרי
- 1/4 כפית כמון
- 1/4 כוס שמן זית
- 1 שן שום, כתושה
- 1/2 בצל סגול קטן, פרוס דק
- 1 עגבנייה בשלה, חתוכה לקוביות
- 1 מלפפון קטן, חתוך לקוביות
- 2 כפות כוסברה או פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנת סביצ'ה סלמון:
1. חותכים את הסלמון לקוביות או לפרוסות אלכסוניות בעובי 0.5 ס"מ.
2. בקערה גדולה, מערבבים יחד את הסוכר, המלח, הפלפל האדום הקצוץ ומיץ הלימון. מתבלים בפלפל שחור וכמון, ומוסיפים את שמן הזית, הבצל, השום, העגבניות והכוסברה / הפטרוזיליה.
3. מוסיפים את הסלמון לתערובת, ומערבבים בעדינות. מכסים את הקערה, ומעבירים למקרר למשך 4 שעות.
4. מסדרים את הירקות שבתערובת בצלחת הגשה עם כמה שפחות נוזלים, ומעליהם, מניחים את נתחי הסלמון הכבוש, וממתינים לפני ההגשה 15 דקות שהסביצ'ה יהיה בטמפרטורת החדר.