זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1-2 שקיות חטיף צ'יפס גדולות
- 1 כוס סוכריות טופי קרמל קצוצות
- 300 גרם שוקולד מריר, מומס
אופן הכנת צ'יפס בציפוי שוקולד:
1. טובלים בשוקולד 3/4 מכל צ'יפס, ומסדרים אותם בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
2. מפזרים מעל החלק המצופה את הסוכריות הקצוצות ומעבירים למקרר לשעה, לגיבוש.
להגשה פוטוגנית, מסדרים בכוסות שקופות קטנות 3-4 צ'יפס מצופים, מניחים במגש וקוצרים מחמאות בלי סוף.