זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 קופסת שימורי תירס, מסוננת
- 4 ביצים קטנות
- 3 גבעולי בצל ירוק
- 4 כפות קמח מנופה
- מלח ופלפל לבן
- שמן לטיגון
אופן הכנת לביבות תירס:
1. קוצצים את הבצל הירוק.
2. טוחנים במקל בלנדר מחצית מכמות התירס. מעבירים לקערה ומערבבים יחד עם הבצל הקצוץ, שאר התירס שלא נטחן, הקמח והביצים, ומתבלים במלח ופלפל לבן - עד לקבלת עיסה אחידה.
3. מחממים שמן לטיגון בגובה 1 ס"מ, יוצרים לביבות שטוחות בגודל שווה מהעיסה, ומטגנים במשך 2 דקות מכל צד, עד להשחמה יפה.
מגישים חם או קר עם סלט ירקות, אורז ואפילו אפשר לדחוף בפיתה או בין שתי פרוסות לחם ולהוסיף ירקות.