זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 8-10 פטריות שמפיניון גדולות
- 5 ביצים קשות
- 3 כפות אגוזי מלך גרוסים
- 1 בצל לבן
- 2 ענפי בצל ירוק
- 4 כפות מיונז ביתי*
- 1/4 כפית מלח
אפן הכנת פטריות ממולאות:
*כך תכינו מיונז ביתי טעים בקלות
1. קוצצים דק את הבצל ומטגנים עד להזהבה. מסירים מהאש ומניחים בצד לצינון.
2. מגרדים את הביצים על הצד הדק של הפומפייה לקערה או חותכים לקוביות קטנות מאוד.
3. קוצצים את הבצל הירוק ומוסיפים לקערת הביצים יחד עם האגוזים הגרוסים, הבצל המטוגן והמיונז. מתבלים במלח ומערבבים היטב.
4. חותכים את הרגל לפטריות ובעזרת כף ממלאים אותן בנדיבות בסלט הביצים והאגוזים.