כיכר השבת
לכבוד שבת

פטריות מוקפצות עם בצל מקורמל ב-10 דקות

התוספת האולטימטיבית לסעודת השבת שלא תפסיקו להכין. באחריות. מתכון לפטריות מוקפצות עם בצל מקורמל תוך 10 דקות ברוטב סויה ויין לבן שמתמזגים היטב שמעניקים למנה טעם נהדר (מתכונים לשבת, אוכל)

|
7
| כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 כוסות פטריות שמפיניון קטנות (300 גרם)
  • 1 בצל בינוני
  • 1 שן שום
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית רוטב סויה
  • 1/4 כוס יין לבן (60 מ"ל)
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • לקישוט: פטרוזיליה טרייה קצוצה

אופן הכנת פטריות מוקפצות עם בצל מקורמל:

1. פורסים את הבצל לרצועות דקות, וקוצצים את השום.

2. מנקים את הפטריות במגבת לחה, וחותכים את הרגל. אם משתמשים בפטריות גדולות, חותכים אותם לחצאים, רבעים או פרוסות.

3. מחממים את השמן במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים במשך 3-5 דקות, עד לריכוך.

4. מוסיפים את הפטריות, ומקפיצים יחד במשך 8-10 דקות, תוך ערבוב לעתים קרובות.

5. מוסיפים את רוטב הסויה, המלח, הפלפל השחור והיין, ומבשלים עד שהיין מתאדה, במשך 3-5 דקות.

6. מגישים חם עם פטרוזיליה קצוצה מעל.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

7 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
מה אפשר במקום רוטב סויה ?
עליזה
3
לפי המתכון אין שום פעולה של קירמול לבצל... סתם הקפצה של הכל יחד (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
רחלי
2
קירמות זה עם סוכר, סוכר חום, דבש, סילאן (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אבנר בן נר
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות