זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 אבוקדו
- 2 עגבניות גדולות
- 1 בצל סגול קטן
- 2 כפות כוסברה קצוצה
- 2 לימונים
- שמן זית
- מלח
אופן הכנת סלט אבוקדו:
1. חותכים את העגבניות לקוביות גדולות.
2. מקלפים וחותכים את האבוקדו לקוביות גדולות.
3. פורסים דק את הבצל הסגול.
4. מעבירים את כל הירקות לקערת הגשה גדולה, סוחטים מעל את שני הלימונים, מזלפים מעט שמן זית ומתבלים במלח לפי הטעם. מערבבים בעדינות, טועמים ומשפרים תיבול אם צריך.