זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- רביולי קפוא במילוי גבינה, מופשר
- 1 כוס קמח
- 1 כוס פירורי לחם + כף תערובת בזיליקום ו/או אורגנו מיובשים
- 3 ביצים + 1/4 כוס חלב
- שמן לטיגון
- להגשה: רוטב עגבניות קנוי או ביתי
אופן הכנת רביולי בציפוי פריך:
ניתן להשתמש ברביולי קנויים או להכין לבד בבית - זה לא באמת מסובך, אבל מאריך את זמן ההכנה, כמובן.
הכמויות במתכון אינן מדויקות, אלא גמישות בהתאם לכמות הרביולי שבחרתם להכין.
• מחממים שמן לטיגון עמוק, בגובה 5 ס"מ.
• עורכים 3 צלחות בשורה סמוך לכיריים עם הקמח, הביצים והחלב כשהם טרופים יחד ולבסוף את פירורי הלחם מעורבבים עם עשבי התיבול.
• מצפים את הרביולי בקמח, טובלים בביצים הטרופות, מצפים בפירורי הלחם ומורידים בזהירות לשמן הרותח.
• מטגנים כל רביולי במשך דקה מכל צד, ומוציאים לנייר סופג.
• מגישים עם רוטב עגבניות חם.