זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- כמה תפוחים שאתם רוצים
אופן ההכנה:
אם אתם לא חובבים גדולים של קילוף תפוחים, המתכון הזה בשבילכם: הנה דרך מעולה להכנת רסק תפוחים ביתי תוך 20 דקות, בלי להסתבך עם קילופים וקולפנים והמון אשפה מיותרת ודביקה.
ציוד נדרש: סיר גדול ומקל בלנדר.
• חוצים לשניים את התפוחים, מוציאים את הליבה וקוצצים את חצאי התפוחים בקליפתם.
• ממלאים סיר גדול ב-3 ס"מ של מים, מוסיפים את התפוחים הקצוצים ומבשלים על אש בינונית במשך 15 דקות, עד לריכוך. מסירים מהאש.
• בעזרת מקל בלנדר, טוחנים את התפוחים למידת הריסוק הרצויה. ו...זהו.
• בשלב זה תוכלו להחליט אם אתם מעדיפים את רסק התפוחים שלכם טבעי, או לתבל בסוכר וקינמון ולערבב היטב.