נניח שחזרתם מהעבודה, ורציתם להאיר את יומכם עם עוגיות טריות וריחניות מעשה ידיכם, אבל אתם קצרים בזמן (קורה, מה לעשות) ועד שהחמאה תתרכך יעברו דקות ארוכות ויקרות. לא עוד! וכל זה הודות לרעיון הנהדר הבא שיחסוך לכם זמן המתנה מיותר.
מה צריך? פומפייה לגירוד גבינה צהובה וחמאה קרה.
ממש כמו גבינה צהובה, מגרדים את החמאה הקרה על הפומפייה לתוך קערה. משהים את החמאה למשך 30-60 שניות. כעת אתם מוזמנים לעקוב אחר הוראות המתכון כאילו המתנתם רבע שעה עד שהחמאה תתרכך.
זה באמת עובד? כן. החמאה המגורדת מתרככת כמעט מיד. ולא רק זה, בצורתה המגורדת הרבה יותר קל לאחד אותה עם שאר רכיבי המתכון. בעיקר אלה היבשים, כמו קמח וסוכר.