זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1 ק"ג כנפי עוף מחולקות למפרקים
- 2 כפיות פלפל שחור טחון
- 1 כפית מלח
- שמן צמחי
אופן הכנת כנפיים צלויות:
• מחממים את התנור לחום גבוה של 230 מעלות, מרפדים שתי תבניות בנייר אפייה, ומשמנים קלות את הנייר.
• מחלקים את הכנפיים בין שתי התבניות, ומשטחים על כל התבנית מחצית מכמות הכנפיים, בשכבה אחת.
• מתבלים את הכנפיים במלח ופלפל שחור.
• אופים באופן הבא: מניחים תבנית אחת במדף העליון, ואת התבנית השנייה במדף התחתון. אופים במשך 15 דקות, מחליפים בין שתי התבניות ואופים למשך 15 דקות נוספות.
• מגישים חם עם ירקות טריים.