

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 400 גרם כבד צלוי
- 3 בצל סגול
- 2 בצל לבן
- 6 ענפי בצל ירוק
- 1 כרישה
- מיץ מלימון סחוט טרי
- 2 כפות דבש
- 3 כפות שמן
- מלח ופלפל שחור
אופן הכנת כבד עוף מטוגן:
רגע לפני: מנה שהיא חגיגה לחובבי הכבד: מתכון לכבד עוף מטוגן בבצל ולימון. קלאסיקה משובחת והרמוניה נהדרת של טעמים.
• מקלפים ופורסים את כל הבצלים (הלבן, הסגול והירוק) והכרישה לפרוסות דקות.
• מחממים את השמן בסיר רחב, ומטגנים את כל הבצלים תוך כדי ערבוב מתמיד, עד להזהבה.
• מוסיפים את הכבדים ומתבלים בדבש, מיץ הלימון, מלח ופלפל שחור. מערבבים.
• מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות. מסירים מהאש.
• מגישים עם מחית תפוחי אדמה כפתיחה למנה לעיקרית.