רכיבים
- 750 גרם בשר טחון
- 2/3 1 כף חרדל דיז'ון
- 5 כפות מיונז
- 1 כף אבקת פלפל אדום חריף
- 2/3 1 כפיות אבקת בצל
- 1/2 1 בצל אדום
- מלח ופלפל שחור
- 20 לחמניות מיני
אופן הכנת מיני המבורגר:
רגע לפני: הם קטנים, עסיסיים וטעימים במיוחד: מתכון להמבורגר מיני - נגיסי בשר עשויים היטב שסוגרים בין שני חצאי לחמנייה קטנים עם פרוסות ירקות טריים ורוטב פיקנטי נהדר.
• פורסים לטבעות את הבצל.
• מערבבים בקערה את הבשר הטחון יחד עם אבקת הבצל ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם, עד לקבלת תערובת אחידה.
• יוצרים 20 קציצות המבורגר קטנות ושוות בגודלן מן התערובת.
• מחממים מחבת פסים, וצולים עליה את ההמבורגרים יחד עם פרוסות הבצל, עד שהקציצות מקבלות גוון שחום יפה ומגירות עסיס.
• הכנת הרוטב: מערבבים בכלי את החרדל, המיונז, אבקת הפלפל האדום עם מעט מלח ופלפל שחור.
הגשה: חוצים לשניים את הלחמניות, מורחים על החצי התחתון את הרוטב, מניחים פרוסת חסה, עגבנייה וחמוצים, מעל מניחים קציצת המבורגר, פרוסת בצל שנצלה קודם עם הקציצות וסוגרים.