רכיבים
- 450 גרם בשר טחון
- 1 כף חרדל דיז'ון
- 3 כפות מיונז
- 1 בצל אדום גדול
- 1/2 כף אבקת פלפל אדום חריף
- 1 כפית אבקת בצל
- מלח ופלפל שחור
- 12 לחמניות מיני
אופן הכנת מיני המבורגר:
רגע לפני: הם קטנים, עסיסיים וטעימים במיוחד: מתכון להמבורגר מיני - נגיסי בשר פיקנטיים עשויים היטב שסוגרים בין שני חצאי לחמנייה קטנים עם פרוסות ירקות טריים ורוטב פיקנטי נהדר.
• פורסים לטבעות את הבצל.
• מערבבים בקערה את הבשר הטחון יחד עם אבקת הבצל ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם, עד לקבלת תערובת אחידה.
• יוצרים 12 קציצות המבורגר קטנות ושוות בגודלן מן התערובת.
• מחממים מחבת פסים, וצולים עליה את ההמבורגרים יחד עם פרוסות הבצל, עד שהקציצות מקבלות גוון שחום יפה ומגירות עסיס.
• הכנת הרוטב: מערבבים בכלי את החרדל, המיונז, אבקת הפלפל האדום עם מעט מלח ופלפל שחור.
הגשה: חוצים לשניים את הלחמניות, מורחים על החצי התחתון את הרוטב, מניחים פרוסת חסה, עגבנייה וחמוצים, מעל מניחים קציצת המבורגר, פרוסת בצל שנצלה קודם עם הקציצות וסוגרים.