רכיבים
- 7 כפות קמח לבן
- 5 כפות סוכר
- 1 כפית אבקת אפייה
- 3 ביצים
- 1/4 כוס תערובת צימוקים שחורים ולבנים
- 1/4 כוס שזיפים מיובשים קצוצים
- 1/4 כוס משמשים מיובשים קצוצים
- 1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
- 1/4 כפית ציפורן טחון
- 1 כפית קינמון
אופן הכנת ביסקוויטי עם פירות יבשים:
רגע לפני: קינוח מעולה לט"ו בשבט: מתכון לביסקוויטים עם פירות יבשים - עוגיות איטלקיות קלאסיות יבשות פשוטות להכנה. שנשמרות נהדר עד חודש בכלי אטום.
• ניתן לגוון בפירות היבשים ולהוסיף/להחליף לפירות המועדפים עליכם.
• המתכון לתבנית אינגליש קייק אחת. ניתן להגדיל כמויות בהתאם לצורך.
• מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.
• מנפים את הקמח ומערבבים בקערה עם החומרים היבשים . מוסיפים את הביצים, האגוזים והפירות היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
• משמנים קלות תבנית אינגליש קייק ויוצקים לתוכה את התערובת.
• אופים במשך 20 דקות, מוציאים מהתנור ומצננים. מנמיכים את חום התנור.
• כשהעוגה קרה לחלוטין, משחררים מהתבנית ופורסים את העוגה לפרוסות דקות בעובי 1 ס"מ.
• מרפדים תבנית מלבנית בנייר אפייה, מסדרים עליה את פרוסות העוגה ומכניסים לאפייה שנייה במשך 5-10 דקות, לפי מידת הפריכות הרצויה. נזהרים שהביסקוויטים לא יתייבשו יותר מידי.
• מצננים ושומרים בכלי אטום עד חודש.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!