לא שגרתי: אבוקדו צלוי במילוי עגבניות ופטה

לא תמיד "מסובך" זה מילה נרדפת ל"לא שגרתי", והמנה הבאה היא ההוכחה הטובה ביותר לכך: מתכון לאבוקדו צלוי בגריל במילוי עגבניות ופטה. מתאבן יפה וקל הכנה (מתכונים, אוכל)

לא שגרתי, לא מסובך. אבוקדו צלוי במילוי עגבניות ופטה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 אבוקדו גדולים ובשלים
  • 2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
  • שמן זית
  • מלח
  • למילוי:
  • 1 עגבנייה גדולה
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
  • 1 שן שום
  • 1/4 בצל
  • 1/2 כוס גבינת פטה מגוררת

אופן הכנת אבוקדו במילוי עגבניות ופטה:

רגע לפני: לא תמיד "מסובך" זה מילה נרדפת ל"לא שגרתי", והמנה הבאה היא ההוכחה הטובה ביותר לכך: מתכון לאבוקדו צלוי בגריל במילוי עגבניות ופטה. מתאבן יפה וקל הכנה.

מתכון ל-4 חצאי אבוקדו. ניתן להגדיל כמויות בהתאם לצורך.

• מכינים קודם את המילוי - סלסת עגבניות: חותכים לקוביות את העגבנייה, קוצצים את הבצל וכותשים את השום.

• מערבבים בכלי יחד עם הפטרוזיליה ומניחים בצד לאיחוד טעמים למשך 30 דקות.

• חוצים את האבוקדו לשני חצאים שווים ומסירים את הגרעין.

• מחממים גריל או מחבת פסים.

• מברישים את בשר האבוקדו במיץ לימון ושמן זית ומניחים הפוך על הגריל או המחבת , במשך 2-3 דקות. ומוציאים לנייר סופג.

• סמוך להגשה, ממלאים את חצאי האבוקדו בסלסת העגבניות, מתבלים מעל במלח ופלפל לפי הטעם ומפזרים גבינת פטה ופטרוזיליה קצוצה לקישוט. מגישים בצלוחיות אישיות עם כף.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות