זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 3 עגבניות
- 400 גרם פסטה טורטליני או רביולי
- 1 בצל
- 3 שיני שום
- 10 גרם חמאה / 1 כף שמן
- 3 כפיות בזיליקום קצוץ
- 4 כוסות ציר ירקות / מים
- מלח ופלפל שחור
אופן הכנת מרק פסטה:
המנה גמישה ויכולה להיות פרווה או חלבית - לבחירתכם.
1. חותכים גס את העגבניות.
2. קוצצים את הבצל וכותשים את השום.
3. בסיר עמוק וגדול, ממיסים את החמאה או מחממים את השמן. מוסיפים את הבצל הקצוץ, ומטגנים עד להזהבה.
4. מוסיפים את השום הכתוש והעגבניות. מאדים יחד עד שהעגבניות מתרככות.
5. מוסיפים את המים או ציר הירקות ומבשלים עד שהמרק מתחיל לבעבע ומגיע לרתיחה.
6. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים במשך 10 דקות נוספות, על אש בינונית.
7. מוסיפים לסיר את הפסטה טורטליני או את הרביולי, ומבשלים עד שהפסטה מתרככת.
הכנתם? ספרו לנו אך יצא!