זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 7 כוסות חלב
- 7 כוסות קפה חזק (עדיף אספרסו, אפשר קפה נמס)
- 1/2 1 כוסות קקאו לא ממותק
- 2 כוסות סוכר
- 1/4 כפית מלח
- 1 כף תמצית וניל
- חבילת מרשמלו
אופן הכנת קפה מוקה:
רגע לפני: המוקה הוא התוצאה הנהדרת שמתקבלת משילוב של קפה אספרסו ושוקולד. מתכון פשוט להכנת משקה מוקה איכותי ומחמם שמשתדרג עם נגיעות מרשמלו מתקתקות.
• מכינים 7 כוסות קפה חזק חם. אם רוצים טעם פחות מודגש, ניתן להשתמש גם בקפה נמס.
• מערבבים בסיר כבד את הסוכר, הקקאו והמלח, מוסיפים את החלב והקפה וטורפים בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת אחידה, ללא גושים.
• מבשלים על אש בינונית במשך 20 דקות, ומערבבים לעתים קרובות, עד שמופיעות בועות.
• מסירים מהאש. מוסיפים את הווניל ומערבבים.
אופן הגשה: יוצקים לכוסות, זורקים פנימה מעט מרשמלו ומגישים חם.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!