כיכר השבת
מה אוכלים היום?

שיפודי הודו במרינדת חרדל פיקנטית

יש לכם 24 שעות פנויות? מצוין. במתכון הזה לא תצטרכו לעבוד קשה, אך הזמן משחק בו תפקיד חשוב: מתכון להכנת שיפודי הודו במרינדת חרדל, סויה ולימון (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
שיפודי הודו במרינדת חרדל, סויה ולימון (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 800 גרם ירך הודו
  • 1/3 כוס חרדל דיז'ון
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1/3 כוס רוטב סויה
  • 1/3 כוס מיץ לימון
  • 4 שיני שום
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת הודו עם חרדל, סויה ולימון:

רגע לפני: במתכון הזה לא תצטרכו לעבוד קשה, אך הזמן משחק בו תפקיד חשוב: מתכון להכנת שיפודי הודו במרינדת חרדל, סויה ולימון פשוט מעולה. השיפודים מתאימים כמנה עיקרית מרשימה, אך אף אחד לא יסרב להם בסתם יום של חול.

• שוטפים היטב את העוף, מסננים וחותכים לקוביות בינוניות.

• כותשים את שיני השום ומערבבים בקערה יחד עם החרדל, הסויה, הלימון ושמן הזית.

• מוסיפים את קוביות ההודו לקערה ומכניסים למקרר למשך לפחות שעתיים עד 24 שעות, כך שהנתחים יספגו היטב את טעמי המרינדה.

• משפדים את קוביות ההודו על שיפודים וצולים באיטיות עם אש נמוכה על גריל גחלים / חשמלי, עד שהעוף משחים ונחרך קלות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות