מבשלות בכיכר

בצל ושזיפים: ממולאים שלא יותירו אתכם אדישים

והפעם: מורן פינטו במתכון ייחודי, פרווה, קל ופשוט להכנה • הילדים ישתגעו על זה ולא... אין מה לבנות על שאריות... מניסיון | בהצלחה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
צפו בתוכנית המלאה (צילום: צילום: אלעד זהבי | עריכה: יהודה אריה)

רכיבים

  • 3 בצלים לבנים
  • 8 משמשים מיובשים קצוצים
  • 8 שזיפים מגולענים קצוצים
  • 1 וחצי כוסות אורז עדיף עגול
  • מלח
  • פלפל
  • חצי בצל קצוץ
  • 3 ענפי פיטרוזליה קצוצה

אופן ההכנה

  • מערבבים הכל יחד למילוי
  • בסיר מרתיחים מים
  • חותכים לבצלים לפי הסרטון את 2 הקצוות ומכניסים לסיר עד שהשכבות של הבצל נפרדות
  • מוציאים ומסננים מהמים
  • כשזה מתקרר מעט
  • ממלאים כל שכבה של בצל במילוי
  • מניחים בתבנית שבתחתיה שמים מעט פירות יבשים
  • מניחים כשהתפר כלפי מטה
  • ככה מניחים את כל הבצלים צפופים
  • מעל מתבלים במלח פלפל
  • מזלפים סילאן
  • ממלאים מים בכל התבנית
  • מכסים בנייר כסף ואופים כשעה וחצי
  • מוציאים את הנייר כסף בודקים כמה נוזלים צריך שהמילוי מוכן ומוסיפים
  • אופים פתוח עוד 40 דק

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר