מה נאכל היום?

מתכון לפסטת צדפים צבעונית עם ים ירקות

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מבשלת פסטת צדפים ססגונית עם שלל ירקות, שתופסת לתוכה את רטבי המנה ומניבה עונג אמיתי בכל ביס (מבשלות בפרשה, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
הנאה צרופה: פסטת צדפים צבעונית עם ים ירקות (צילום: אשר רוט)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • שמן - לטיגון
  • 1 חבילת פסטה, מבושלת במידת אל דנטה
  • 1 קישוא, חתוך לקוביות
  • 1 חציל, חתוך לקוביות
  • 1 בצל סגול, חתוך לקוביות
  • 3 שיני שום, פרוסות
  • 2 עגבניות, חתוכות לקוביות
  • צרור עלי בזיליקום, קצוצים דק
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

במחבת, מחממים שמן ומתחילים לטגן את החציל עד שהופך לזהוב. מוסיפים את הקישוא ומטגנים 2 דקות. מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים 2 דקות נוספות. מוסיפים את העגבניות ומקפיצים. מתבלים היטב ומערבבים הכל יחד. מוסיפים את הפסטה שבושלה והבזיליקום ומקפיצים יחד כמה דקות. מגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר